Gladiator Elite SUP

Upplevelse

När jag tar i går de smidigt att komma upp i hastighet och med rätt paddelteknik går det att hålla en hög hastighet och paddlar rakt. Enda anledningen för mig att byta sida att paddla på var när jag fick vinden snett från sidan eller för att byta sida för att hela kroppen ska få röra på sig och träna.

ATt paddlar SUPen är riktigt trevligt. Precis som en touringbräda ska göra så går den rakt fram och det är lite svårare att vända/göra skarpa svängar (vinden hjälpte ju i detta fall definitivt inte till). Den känns stadig och flexar minimalt trots att det är en del vågor. De var ett tag sedna jag paddlade något överhuvudtaget men det gick lätt att hålla balansen. Jag kunde ställa mig upp omgående och paddlar iväg utan att drilla i en enda gång trots en del vågor och vind. Den är så pass stabil att även en nybörjare lätt kan komma igång. Det är även en stor fördel att den flexar mycket lite(böjer sig på längden). Det gör att den är mer stadig och att du lättare kan komma upp i lite högre hastighet.

Det har varit en del vågor när jag har varit ute. Denna bräda klarar de bra trots att min balans definitivt inte är på topp.